Population information

Order name Charadriiformes
Family name Laridae
Scientific name Anous stolidus Common name Brown Noddy
Population name stolidus
Breeding range Caribbean, S Atlantic Islands, Gulf of Guinea Islands Non-breeding range Caribbean and tropical Atlantic
Red List Category Least Concern
Ramsar regions Africa Neotropics North America
Notes

Conservation Framework

Conservation framework Notes
No conservation frameworks
Note:

Population size

Publication Start year End year Minimum Maximum Estimate quality Notes References Actions
WPE 1 0 0 -1 -1
WPE 2 0 0 -1 -1
WPE 3 2001 2001 100,000 1,000,000 [R190]
WPE 4 2001 2001 100,000 1,000,000 [R190]
WPE 5 2001 2001 100,000 1,000,000 Best guess [R190]

Population trends

Publication Start year End year Trend Trend quality Notes References Actions
WPE 1 0 0 Unknown
WPE 2 0 0 Unknown
WPE 3 0 0 Unknown
WPE 4 0 0 Unknown
WPE 5 0 0 Unknown No idea

Population 1% level

Publication Yearset 1 percent Note
WPE 1 0 -1
WPE 2 0 -1
WPE 3 2002 10000
WPE 4 2006 10000
WPE 5 2012 10000

References

  • R190 - Dodman, T. 2002. Waterbird Population Estimates in Africa. Unpublished report to Wetlands International.

Notes




Copyright Wetlands International 2012

Citation: Wetlands International (). "Waterbird Population Estimates" . Retrieved from wpe.wetlands.org on