Population information

Order name Charadriiformes
Family name Laridae
Scientific name Larus cirrocephalus Common name Grey-headed Gull
Population name cirrocephalus, E South America
Breeding range S America S & E of Amazonia to S Argentina Non-breeding range
Red List Category Least Concern
Ramsar regions Neotropics
Notes

Conservation Framework

Conservation framework Notes
No conservation frameworks
Note:

Population size

Publication Start year End year Minimum Maximum Estimate quality Notes References Actions
WPE 1 0 0 -1 -1
WPE 2 0 0 -1 -1
WPE 3 0 0 -1 -1
WPE 4 0 0 -1 -1
WPE 5 2011 2011 25,000 100,000 Best guess [R1011] [R1092]

Population trends

Publication Start year End year Trend Trend quality Notes References Actions
WPE 1 0 0 Unknown
WPE 2 0 0 Unknown
WPE 3 0 0 Unknown
WPE 4 0 0 Unknown
WPE 5 0 0 Unknown No idea

Population 1% level

Publication Yearset 1 percent Note
WPE 1 0 -1
WPE 2 0 -1
WPE 3 0 -1
WPE 4 0 -1
WPE 5 2012 1000

References

  • R1011 - Averaves. 2012. Unpublished information from the Neotropical Waterbird Census in Uruguay, 1990-2011.
  • R1092 - Huanca Llanos, N.E. 2006. Reporte final, Aves Acu?ticas en Bolivia. Asociaci?n Armonia, Santa Cruz de la Sierra (unpublished report to BirdLife International).

Notes




Copyright Wetlands International 2012

Citation: Wetlands International (). "Waterbird Population Estimates" . Retrieved from wpe.wetlands.org on