Population information

Order name Charadriiformes
Family name Laridae
Scientific name Larus schistisagus Common name Slaty-backed Gull
Population name NE Asia
Breeding range Coast NE Siberia Cape Navarin - Kamchatka - N Japan - Vladivostok Non-breeding range NE Asia Pacific S to Taiwan
Red List Category Least Concern
Ramsar regions Asia
Notes

Conservation Framework

Conservation framework Notes
EAAF Partnership
Note:

Population size

Publication Start year End year Minimum Maximum Estimate quality Notes References Actions
WPE 1 0 0 25,000 1,000,000 [R714]
WPE 2 0 0 25,000 1,000,000 [R714]
WPE 3 0 0 25,000 1,000,000 [R714]
WPE 4 0 0 25,000 1,000,000 [R714]
WPE 5 0 0 25,000 1,000,000 Best guess [R714]

Population trends

Publication Start year End year Trend Trend quality Notes References Actions
WPE 1 0 0 Unknown
WPE 2 0 0 Unknown
WPE 3 0 0 Unknown
WPE 4 0 0 Unknown
WPE 5 0 0 Unknown No idea

Population 1% level

Publication Yearset 1 percent Note
WPE 1 0 -1
WPE 2 0 -1
WPE 3 0 -1
WPE 4 0 -1
WPE 5 2012 10000

References

  • R714 - Yanagisawa, N., Fujimaki, Y. and Higuchi, H. (pers. comm.). 1993. Japanese data on waterbird population sizes, summarised for IWRB.

Notes




Copyright Wetlands International 2012

Citation: Wetlands International (). "Waterbird Population Estimates" . Retrieved from wpe.wetlands.org on